Zoeken

In de boekhandel!

Deze week ben ik begonnen met het bezoeken van boekhandels in Amsterdam. Gewoon op mijn fiets en een paar exemplaren van mijn boek Voor altijd op de vlucht in mijn rugtas. Het eerste bezoek was extra spannend, maar tot mijn opluchting wilde Linnaeus Boekhandel aan de Middenweg in Amsterdam mijn boek graag in de collectie opnemen.

Daarna volgden Scheltema Amsterdam (Rokin), Atheneum Boekhandel (Spui), Boekhandel Minerva (Koninginneweg), Boekhandel Mulder (Cornelis Schuytstraat), Stadsboekwinkel (Vijzelstraat) en Boekhandel Jimmink (Rooseveltlaan). Boekhandel Jimmink zette het boek ook gelijk online: https://www.boekhandeljimmink.shop/amsterdam/voor-altijd-op-de-vlucht-een-amsterdams


Vanaf 1 oktober 2021 is mijn boek Voor altijd op de vlucht/Een Amsterdams familieverhaal bij alle boekhandels in Nederland te bestellen!

26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven